Jobba hos oss

Den trevligaste hållbarhetsbyrån du kommer möta

Vi bidrar till varandras utveckling

Goodpoints vision är att dela kunskap för en bättre värld. Men den delade kunskapen gör också våra medarbetare bättre. På Goodpoint är vi lika noga med att dela med oss av vår kunskap till våra kunder som vi är med att stötta varandra i vår yrkesmässiga utveckling. Och vi har roligt under tiden! Goodpoint är en platt organisation med korta beslutsvägar där alla får komma till tals. Vi strävar efter att vara varandras och kundernas hållbara superhjältar.

Våra värderingar

För att trivas på Goodpoint bör du som vi vara en öppensinnad, generös och kreativ person. Medarbetarna är vår framgångsfaktor och vi arbetar kontinuerligt med trivsel och kompetensutveckling. Att vi delar kunskap med varandra och våra kunder är självklart. Vi vill trivas och ha roligt medan vi gör världen bättre.

Därför trivs vi på Goodpoint

“Vi som jobbar på Goodpoint hjälper och stöttar alltid varandra helt prestigelöst. Vi har kunduppdrag där vi gör skillnad och vi lär oss hela tiden nya saker.”

Caroline Rosenberg

Konsult, Goodpoint

“Bredden, djupet, professionaliteten och inte minst det kollegiala samarbetet. På Goodpoint är vi ett team!”

Helena Björkman

Konsult, Goodpoint

Goodpoint fortsätter att rekrytera för en
mer hållbar värld!

Hållbarhet är hett och Goodpoint behöver växa inom alla områden! Just nu har vi flera tjänster ute!

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Goodpoint har funnits i 40 år och är sedan 2022 ett fristående dotterbolag till Semcon. Goodpoints organisation är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling – ofta samtidigt. Genom vår vision Dela kunskap för en bättre värld strävar vi efter att vara generösa med kunskapsöverföring till varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. På det sättet bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

 

Den personliga utvecklingen är något som utmärker oss i branschen. Våra uppdrag spänner över stora delar av hållbarhetsområdet och branscher. Som konsult hos Goodpoint finns det goda möjligheter till att röra dig mellan dessa. Klicka dig in på respektive tjänst för att få exempel på uppdrag och kvalifikationskrav för respektive tjänst. Vi ser fram emot din ansökan!