Jobba hos oss

Den trevligaste hållbarhetsbyrån du kommer möta

Vi bidrar till varandras utveckling

Goodpoints vision är att dela kunskap för en bättre värld. Men den delade kunskapen gör också våra medarbetare bättre. På Goodpoint är vi lika noga med att dela med oss av vår kunskap till våra kunder som vi är med att stötta varandra i vår yrkesmässiga utveckling. Och vi har roligt under tiden! Goodpoint är en platt organisation med korta beslutsvägar där alla får komma till tals. Vi strävar efter att vara varandras och kundernas hållbara superhjältar.

Våra värderingar

För att trivas på Goodpoint bör du som vi vara en öppensinnad, generös och kreativ person. Medarbetarna är vår framgångsfaktor och vi arbetar kontinuerligt med trivsel och kompetensutveckling. Att vi delar kunskap med varandra och våra kunder är självklart. Vi vill trivas och ha roligt medan vi gör världen bättre.

Därför trivs vi på Goodpoint

Sara Hjelm

“Jag får arbeta i utmanande projekt som utvecklar mig tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Inget är omöjligt och vi löser det tillsammans!”

Sara Hjelm

Senior konsult, Goodpoint

Maria Danielsson

“Det är så superkompetenta och kreativa kollegor! Man får göra olika saker HELA tiden.”

Maria Danielsson

Konsultchef, Goodpoint

Våra lediga tjänster

Goodpoint söker just nu seniora konsulter med mer än fem års erfarenhet inom något av dessa områden: Kemi och/eller toxikologi, energi och klimat, cirkulära materialflöden samt verksamhetsstyrning.