Nu rekryterar vi inför hösten

Goodpoint söker fler hållbarhetskonsulterHållbarhetsbranschen växer så det knakar - och det gör Goodpoint också. Vill du dela kunskap för en bättre värld tillsammans med oss? Vi vill förstärka vårt team med fler nya konsulter. Sista ansökningsdatum är 20 augusti.


LEDIGA TJÄNSTER

Efter sommaren stärks vårt team med nya kollegor till Goodpoint, trots det söker vi fortfarande fler kompetenser! Söker du nya utmaningar? Ta en titt på våra lediga tjänster.

Hållbarhetskonsult: Hållbara affärer

Senior konsult inom Kemi och Miljö

Hållbarhetskonsult

ATT JOBBA PÅ GOODPOINT

De senaste månaderna har Goodpoint fått två nya kollegor: Matilda och Ebba! I deras medarbetarpresentationer får du svar på varför de sökt sig till oss och vad de ser fram emot att arbeta med.

     

Matilda Kalström
"Inkludering är nödvändigt för ett rättvist hållbarhetsarbete" 

       Ebba Magnusson
"En stor utmaning att ändra affärsmodeller från linjära till cirkulära och hållbara"

VAR MED OCH BYGG ETT HÅLLBART SAMHÄLLE

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Goodpoints organisation är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling – ofta samtidigt. Genom vår vision Dela kunskap för en bättre värld strävar vi efter att vara generösa med kunskapsöverföring till varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. På det sättet bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.