Konsult: Cirkularitet och kemi

Vill du hjälpa våra kunder med cirkulära materialflöden, cirkulär ekonomi, kemikaliefrågor eller med certifieringar av fastigheter och infrastruktur? Sök då jobbet som konsult hos oss! 

VI VILL FÖRSTÄRKA VÅRT TEAM

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Goodpoints organisation är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling – ofta samtidigt. Genom vår vision Dela kunskap för en bättre värld strävar vi efter att vara generösa med kunskapsöverföring till varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. På det sättet bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Vi erbjuder flexibel arbetstid och -ort, friskvårdsbidrag, sex veckors semester och såklart många spännande kunder och uppdrag!

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

Cirkularitet och kemi är ett mycket brett tjänsteområde där de olika tjänsterna flätas in i varandra. Goodpoint har många trogna och återkommande kunder, men även nya kunder, med nya typer av behov och utmaningar, kontaktar oss regelbundet. Vi kan med stolthet konstatera att vi har en gedigen bredd av kompetenta medarbetare inom området. Det är dock viktigt att, likt våra kunder, aldrig sluta utvecklas så vi behöver bli än fler! Vår bredd av tjänster inom detta område gör att vi har intresse av konsulter med olika bakgrund och det är meriterande om du har erfarenhet av någon eller några av våra exempel på uppdrag inom detta område:

 • Toxikologi- och säkerhetsfrågor.
 • Säkerhets- och riskbedömningar av ämnen och produkter.
 • Framtagning av säkerhetsdatablad, byggvarudeklarationer etc.
 • Bedömningar i olika miljöbedömningssystem (t.ex. Byggvarubedömningen och Basta).
 • Certifieringar av fastigheter och infrastruktur (såsom Miljöbyggnad, Breeam, LEED och CEEQUAL).
 • Framtagning strategier för cirkularitet.
 • Produktutveckling.

 

HAR DU

 • Relevant akademisk examen
 • Lätt för att uttrycka dig tydligt och övertygande i tal och skrift (svenska och engelska).
 • Erfarenhet av att planera och genomföra marknads- eller kundaktiviteter såsom
  workshops och/eller seminarier.
 • Genuint intresse för hållbarhet.
 • Erfarenhet av någon/några av ovanstående exempel på uppdrag.

Då kan du mycket väl vara den vi söker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser fram emot din ansökan. Hör av dig redan idag!

OM TJÄNSTEN

Placeringsort

Stockholm, Lund, Nässjö eller Göteborg.
Ange önskad ort i ansökan.

Omfattning

Tills vidare, heltid.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

ANSÖK MED PERSONLIGT BREV OCH CV

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till info@goodpoint.se. Sista ansökningsdatum är 2022-07-15. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista dag för ansökan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Magnus Boman, VD, tel: 0708-21 31 29 eller mejla info@goodpoint.se
.