Låna en hållbarhetsexpert

Djup och bred expertis i varje interimsuppdrag

Tillgång till specialister

När behov uppstår av extra resurser eller för vikariat, erbjuder vi möjligheten att anlita en av våra specialister som interim. En stor fördel med att välja interim från vår byrå är att våra konsulter tar med sig och delar hela vår byrås djupa och breda expertis inom hållbarhet i varje uppdrag.

Om ert behov exempelvis gäller en hållbarhetschef eller -specialist, innebär det betydande möjligheter att denna person även har direkt tillgång till våra experter inom hållbara affärer, schyssta villkor, klimatsmart verksamhet samt kemi och cirkularitet.

Referensuppdrag

Flexibla lösningar

Våra interimslösningar är flexibla och anpassningsbara, tillgängliga från 20 till cirka 60 procent av en heltidstjänst, för både kortare och längre uppdrag, samt på flera orter eller på distans.

Vi erbjuder interimtjänster som exempelvis hållbarhetschef, hållbarhetsspecialist, inköpsansvarig/-chef, inköpsspecialist, hållbarhetsstrateg, hållbarhetscontroller, hållbarhetssamordnare, hållbarhetskoordinator, klimatspecialist, miljöutredare, miljösamordnare, kvalitetsansvarig, kemikaliesamordnare, kemikaliestrateg, hållbarhetskommunikatör samt ESG-ansvarig Compliance officer, m.m.

Kontakta oss

 

Melissa More

Säljansvarig

Magnus Boman

VD