Planta

Revisionsledare med stort engagemang för hållbarhet

Allt fler av våra kunder efterfrågar kompetens inom revision och uppföljning av leverantörskedjan. Därför söker vi nu en ansvarstagande och driven revisionsledare med hög integritet och ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor. Placeringsort är antingen Stockholm eller Lund.


Just nu söker vi en eller flera personer som har:

Det är meriterande om du även har:

 
För att trivas i rollen har du:

Fördelar med tjänsten
Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Organisationen är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är en sammansvetsad grupp som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling. Vår grundinställning är att ökat ansvar leder till ökat förtroende, som i sin tur stärker varumärke och lönsamhet. Vi lever också som vi lär. Därför är vi kvalitets- och miljöcertifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Vi är även med i FN:s Global Compact och GRI Gold Community.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till info@goodpoint.se. Sista ansökningsdag är den 21 oktober, men vi kallar till intervjuer löpande.

Kontakta mig om du har frågor om tjänsten:
Magnus2
Magnus Boman