Senior- och juniorkonsult inom kemi och miljö

Våra kunder har gett oss många spännande uppdrag under första hälften av 2018. Därför behöver vi nu förstärkning inom tjänsteområdet Kemi & Miljö till våra kontor i Stockholm och Lund.

Vi söker både en seniorkonsult och en juniorkonsult som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Placeringsort är antingen Stockholm eller Lund för båda tjänsterna. Ange tydligt i din ansökan vilken stad du föredrar.

Om Goodpoint
Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultbolag inom hållbar utveckling. Vi är en sammansvetsad grupp som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling.  

På Goodpoint lever vi som vi lär. Därför är vi kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vi är också med i FN:s Global Compact och GRI Gold Community. Vår inställning är att ansvar leder till ökat förtroende och därmed stärker varumärke och lönsamhet.

Tjänst 1: Seniorkonsult
För att passa in i rollen bör du ha:

Tjänst 2: Juniorkonsult
För att passa in i rollen bör du ha:

Fördelar med tjänsten
Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Organisationen är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är en sammansvetsad grupp som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling. Vår grundinställning är att ökat ansvar leder till ökat förtroende, som i sin tur stärker varumärke och lönsamhet. Vi lever också som vi lär. Därför är vi kvalitets- och miljöcertifierade enligt både ISO 9001 och ISO 14001. Vi är även med i FN:s Global Compact och GRI Gold Community.

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till info@goodpoint.se. Sista ansökningsdag är den 21 oktober, men vi kallar till intervjuer löpande. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta VD Magnus Boman: magnus.boman@goodpoint.se, 070-821 31 29.

 

Kontakta mig om du har frågor om någon av tjänsterna:
Karin 20150320
Karin Carlqvist