Rekrytering_verksamhetsstyrning

Erfaren konsult inom verksamhetsstyrning och revision

Vi söker en konsult med gedigna kunskaper i att upprätta och underhålla ledningssystem och genomföra revisioner.

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Goodpoints organisation är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling – ofta samtidigt. Genom vår vision Dela kunskap för en bättre värld strävar vi efter att vara generösa med kunskapsöverföring till varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. På det sättet bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Dina arbetsuppgifter
Att vara konsult inom verksamhetsstyrning innebär att du hjälper kunder med att upprätta och underhålla ledningssystem. Det kan handla om att upprätta strategier och policydokument, utforma mål och ta fram handlingsplaner, rutiner och andra typer av stöddokument. Ditt fokus är att förenkla för organisationer och att utgå ifrån deras behov för att få så stor effekt i hållbarhetsarbetet som möjligt. Du kommer även planera och genomföra revisioner.

Din erfarenhet och kunskap
Utöver ett genuint intresse för hållbarhet har du:

Placeringsort: Stockholm, Lund eller Nässjö (ange önskad ort i ansökan)
Omfattning: Tills vidare, heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till info@goodpoint.se. Sista ansökningsdatum är 2019-08-30. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista dag för ansökan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Maria Danielson, konsultchef:
maria.danielson@goodpoint.se
08-789 04 60

GRI certifikat2020