Rekrytering_kommunikation

Erfaren konsult inom hållbarhetskommunikation

Vi söker en erfaren konsult med projektledarkompetens och ett genuint intresse för hållbarhet och kommunikation.

Hos oss får du en spännande och utvecklande tjänst på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar utveckling. Goodpoints organisation är platt med korta beslutsvägar och engagerat ledarskap. Vi är ett sammansvetsat gäng som lägger stor vikt vid att ha roligt tillsammans och bidra till varandras yrkesmässiga utveckling – ofta samtidigt. Genom vår vision Dela kunskap för en bättre värld strävar vi efter att vara generösa med kunskapsöverföring till varandra, våra samarbetspartners och våra kunder. På det sättet bidrar vi till ett mer hållbart samhälle.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konsult/projektledare kommer du självständigt att ge råd om trender, regelverk, rapporteringssystem och kommunikativa lösningar för att guida Goodpoints kunder i utvecklingen av hållbarhetsredovisningar och hållbarhetskommunikation.  

Din erfarenhet och kunskap
Utöver ett genuint intresse för hållbarhet har du:

Placeringsort: Stockholm, Lund eller Nässjö (ange önskad ort i ansökan)
Omfattning: Tills vidare, heltid
Lön: Månadslön enligt överenskommelse
Tillträde: Augusti/september

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) till info@goodpoint.se. Sista ansökningsdatum är 2019-08-30. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför tillsättas innan sista dag för ansökan.

Vid frågor om tjänsten, kontakta Maria Danielson, konsultchef:
maria.danielson@goodpoint.se
08-789 04 60

GRI certifikat2020