Vi söker nya konsulter!

Vår utgångspunkt är att ansvar leder till ökat förtroende som därmed stärker varumärke och lönsamhet. Att jobba hos oss är roligt! Vår kultur bygger på gemenskap, entusiasm, kompetens och utmaningar. Vi erbjuder en utvecklande miljö som inspirerar både medarbetare och kunder. Vi jobbar i team och brinner för att skapa hållbara organisationer och en hållbar värld. Vi peppar, stöttar och bemöter varandra med respekt. Vi vill att medarbetarna utvecklas och trivs hos oss!

På Goodpoint jobbar idag ett dedikerat team som ser möjligheter i stället för problem och ger aldrig upp trots motgångar. Vi coachar varandra i våra individuella mål och organisatoriska utveckling. Vi är måna om att medarbetarna ska må bra och ha en god hälsa. Vi tar eget ansvar och hjälper och stöttar varandra i stort som smått. Vi brinner för att inspirera och engagera människor i vår närhet att bli mer hållbara.

Känner du att Goodpoint är rätt arbetsplats för dig? När lediga tjänster blir aktuella publicerar vi dem här nedan. Annars är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@goodpoint.se (CV och personligt brev) där du berättar om dig själv och dina kunskaper.