Bengt ISO

Goodpoint utbildar till ett mer hållbart samhälle

Publicerad den 2015-08-06

Goodpoint upplever just nu en ökad efterfrågan på företagsanpassade utbildningar. Utbildningsansvarig Jannike Ludvigsson berättar hur upplägget ser ut.

Många företag väljer idag att ta in externa föreläsare för att utbilda inom olika teman. Goodpoint erbjuder ett antal utbildningar, som anpassas efter kundens verksamhet och behov. Mest efterfrågad är den grundläggande miljö- och hållbarhetsutbildningen. Här får deltagarna en grundläggande och tydlig förståelse för vilka utmaningar vi står inför och vilka lösningar det finns för att komma tillrätta med problemen.

Utbildningarna är upplagda i olika block där deltagarna aktivt deltar och får ta del av varandras kunskaper och erfarenheter, såväl som av vår expertkunskap. Vi utgår från hur individens förkunskaper relaterar till kunskapsmålen och utformar utbildningen utifrån detta berättar Jannike.

Ett urval av utbildningar som Goodpoint erbjuder är bland annat:

Nu väntar en fullspäckad höst och Goodpoints konsulter har laddat om batterierna efter semestern.

2018-06-11

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.

2017-10-02

Vi kartlägger kemikalier i papper och kartong Regeringen har inlett en stor satsning på kemikalieanalys. Vi utför ett av uppdragen.

2017-09-26

Inspektion av CLP-märkningar i höst Kemikalieinspektionen följer nu upp lagändringen som trädde i kraft den 1 juni.

2017-06-21

"Hållbarhet är en kvalitetsstämpel" Vi tog en pratstund med vår kund Emma Unevik, VD för Stockholms Städsystem.

2017-06-20

Medarbetarintervju: Helén Klint En av våra nyanställda konsulter berättar om sin arbetsroll och hur hon ser på hållbarhet.

2017-06-13

Nya CLP-märkningen nu obligatorisk Alla kemiska produkter på marknaden omfattas av de nya kraven.