Rekrytering

Revisionsledare med stort engagemang för hållbarhet

Publicerad den 2016-12-01

Goodpoint söker en ansvarstagande, driven revisionsledare med ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor till vårt Stockholmskontor.

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet av praktiskt revisionsarbete. Du har kompetens inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det är meriterande om du även har kompetens inom ISO 26000 eller SA8000 eller på annat sätt erfarenhet av sociala revisioner. Du är en driven projektledare med god analytisk förmåga och arbetar väl både på egen hand och i team. Du kan skapa och bibehålla affärsrelationer samtidigt som du har en hög integritet.
Du utrycker dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska och har god administrativ förmåga.

För att trivas i rollen har du ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och vill bidra till förändring tillsammans med dina kollegor och kunder. Du har en god förmåga att balansera strategiskt och operativt arbete. Du är pragmatisk och lyhörd och tar gärna egna initiativ.

Det är meriterande om du har erfarenhet från både offentlig och privat sektor, gärna från flera branscher/sektorer.

Tjänsten är en anställning på heltid med placering i Stockholm.

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till info@goodpoint.se.

Sista ansökningsdag är 6 mars, men eftersom urvalsarbetet sker löpande kan tjänsten tillsättas innan dess.            

Kontaktperson
Magnus Boman (vd)
08-789 04 29
magnus.boman@goodpoint.se

2020-01-29

Vässa din hållbarhetskompetens med GRI Standards ”Intiutivt och självklart. Men också med dolda fallgropar som vi lärt oss parera.” Så säger de som genomfört Goodpoints certifierade utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Kursledaren Daniel Granberg tipsar om ett oumbärligt verktyg för alla hållbarhetsintresserade.

2020-01-29

Så parerar du klimatarbetets biverkningar Effektglappet är gapet mellan det vi vet att vi ska göra – och det vi verkligen gör. Och det saboterar ert klimatarbete. Tricket är att skaffa sig koll. På helhetseffekten och på känslorna som styr oss. Det säger Klimatpsykologen Kata Nylén.

2019-12-18

Megatrender och historia när Goodpoint föreläste på Träskyddsdagarna Visste du att växthuseffekten började diskuteras redan på 1930-talet?Eller att miljöopinionen fick en jätteskjuts av Rachel Carsons bok Tyst Vår på 1960-talet? På uppdrag av Träskyddsföreningen gjorde Goodpoint i början av november en historisk odyssé över hållbarhetsområdets historia och megatrender.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!