Nyamedarbetare

Goodpoint förstärker sitt konsultteam

Publicerad den 2016-09-02

Inför höstens arbete kan Goodpoint presentera två nya konsulter som breddar vår kompetens och kunskapsbank.

Vår första nya konsult att presentera är Christina Säther som kommer förstärka vår grupp som arbetar med kemikaliefrågor. Christina är nyexaminerad kemist från Göteborgs Universitet och har en masterexamen i Industriell Ekologi från Chalmers Tekniska Högskola. Christina kommer att arbeta med att hjälpa våra kunder med frågor som rör nationell och internationell kemikalielagstiftning.

Sedan mitten av augusti har vi även kunnat välkomna vår nya GRI-expert Daniel Granberg som är mycket van vid arbeta med hållbarhetsredovisningar och väsentlighetsanalyser. Daniel är utbildad företagsekonom och har specialiserat sig på frågor som rör hållbar utveckling, miljökommunikation, miljöledning och CSR. Daniel kommer närmast från Novamedia Sverige.

Klicka här för att få reda på mer om Christina och Daniel.

2019-12-18

Megatrender och historia när Goodpoint föreläste på Träskyddsdagarna Visste du att växthuseffekten började diskuteras redan på 1930-talet?Eller att miljöopinionen fick en jätteskjuts av Rachel Carsons bok Tyst Vår på 1960-talet? På uppdrag av Träskyddsföreningen gjorde Goodpoint i början av november en historisk odyssé över hållbarhetsområdets historia och megatrender.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.