1525R 80035

Nya medarbetare på Goodpoint!

Publicerad den 2014-11-03

Vi är glada att välkomna Christina Ohlson och Hanna Bremander till Goodpoint.

Christina har mer än 10 års erfarenhet från hållbarhetsarbete inom olika branscher och har tidigare bland annat arbetat som hållbarhetskoordinator och miljöingenjör. Med gedigen erfarenhet från integrerade ledningssystem, miljölagstiftning, tillståndsansökningar och hållbarhetskommunikation kommer Christina arbeta inom flera av Goodpoints tjänsteområden, bl.a. verksamhetsstyrning och hållbarhetsredovisning.

Hanna är nyexaminerad civilekonom i Business & Development Studies från Köpenhamns Handelshögskola (CBS), där hon fokuserat sina studier på företagsansvar och hållbar affärsutveckling. Hanna har arbetat som kommunikationskoordinator för Nordiskt Ministerråd och praktiserat på Sveriges Ambassad i Köpenhamn. På Goodpoint kommer Hanna främst arbeta med hållbarhetsredovisning, hållbar leverantörskedja och hållbar affärsutveckling.

Vi ser en ökad efterfrågan hos våra kunder, berättar VD Magnus Boman och ser fram emot att ta in två nya duktiga konsulter i Goodpoints team.

2020-01-29

Vässa din hållbarhetskompetens med GRI Standards ”Intiutivt och självklart. Men också med dolda fallgropar som vi lärt oss parera.” Så säger de som genomfört Goodpoints certifierade utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Kursledaren Daniel Granberg tipsar om ett oumbärligt verktyg för alla hållbarhetsintresserade.

2020-01-29

Så parerar du klimatarbetets biverkningar Effektglappet är gapet mellan det vi vet att vi ska göra – och det vi verkligen gör. Och det saboterar ert klimatarbete. Tricket är att skaffa sig koll. På helhetseffekten och på känslorna som styr oss. Det säger Klimatpsykologen Kata Nylén.

2019-12-18

Megatrender och historia när Goodpoint föreläste på Träskyddsdagarna Visste du att växthuseffekten började diskuteras redan på 1930-talet?Eller att miljöopinionen fick en jätteskjuts av Rachel Carsons bok Tyst Vår på 1960-talet? På uppdrag av Träskyddsföreningen gjorde Goodpoint i början av november en historisk odyssé över hållbarhetsområdets historia och megatrender.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!