Vattnar

Goodpoint söker praktikant inom kommunikation

Publicerad den 2016-04-13

Vi söker en person med kompetens inom media och kommunikation, främst en person som ska göra praktik inom ramen för sin utbildning.

Vi vill ha hjälp med att under 2016 utveckla Goodpoints kommunikation i stort och du som praktikant kommer att få vara med och utveckla en strategisk process för hur Goodpoint ska bli Sveriges starkaste varumärke inom hållbarhet.

Några idéer på vad vi rent praktiskt vill utvecklas inom är: 

Vi är ett av Sveriges ledande konsultbolag inom hållbar utveckling och vi hjälper våra kunder som söker innovativa lösningar där sund ekonomi kombineras med hållbara värderingar. Som praktikant hos oss kommer du att vistas i en inspirerande miljö där dessa frågor ständigt diskuteras och vi utvecklar insikter tillsammans. Praktikplatsen är placerad i Stockholm.

Låter detta intressant? Välkommen med ditt CV och en motivering till varför du vill praktisera hos oss till info@goodpoint.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

2020-01-29

Vässa din hållbarhetskompetens med GRI Standards ”Intiutivt och självklart. Men också med dolda fallgropar som vi lärt oss parera.” Så säger de som genomfört Goodpoints certifierade utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Kursledaren Daniel Granberg tipsar om ett oumbärligt verktyg för alla hållbarhetsintresserade.

2020-01-29

Så parerar du klimatarbetets biverkningar Effektglappet är gapet mellan det vi vet att vi ska göra – och det vi verkligen gör. Och det saboterar ert klimatarbete. Tricket är att skaffa sig koll. På helhetseffekten och på känslorna som styr oss. Det säger Klimatpsykologen Kata Nylén.

2019-12-18

Megatrender och historia när Goodpoint föreläste på Träskyddsdagarna Visste du att växthuseffekten började diskuteras redan på 1930-talet?Eller att miljöopinionen fick en jätteskjuts av Rachel Carsons bok Tyst Vår på 1960-talet? På uppdrag av Träskyddsföreningen gjorde Goodpoint i början av november en historisk odyssé över hållbarhetsområdets historia och megatrender.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!