Niklas Skuren

Goodpoint har rekryterat Niklas Gonzalez

Publicerad den 2015-09-18

Vi avslutar veckan med ännu en rolig nyhet. Vi kan idag berätta att Niklas Gonzalez förstärker inom Goodpoints tjänsteområde Kemi & Miljö.

En ökad efterfråga av våra tjänster från både gamla och nya kunder gör att Goodpoint fortsätter att rekrytera fler duktiga konsulter, berättar VD Magnus Boman.

Niklas har tidigare arbetat inom kemikaliekontroll och han har erfarenhet av arbetssätt förenligt med Good Manufacturing Practice (GMP). Niklas har goda kunskaper inom farligt gods, säkerhetsställande av transport av farligt gods och kemikaliers påverkan på människans hälsa och miljön. Niklas har erfarenhet av modellering av koncentrationen luftföroreningar i byggnader byggda ovanpå förorenad mark samt utvärdering av effektiviteten hos olika tillvägagångssätt för att förhindra toxiska nivåer i inomhusluften.

Niklas har tidigare arbetat som konsult och har gjort uppdrag relaterat till kemikalier, säkerhetsdatablad och återtagningssystem för bl.a. Atlas Copco Industriteknik. Niklas har en civilingenjörsexamen i kemivetenskap från Kungliga Tekniska Högskolan KTH och har även studerat vid Imperial College London (ICL).

Niklas kommer att börja på Goodpoint i oktober.

 

 

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.

2017-10-02

Vi kartlägger kemikalier i papper och kartong Regeringen har inlett en stor satsning på kemikalieanalys. Vi utför ett av uppdragen.