1525R 80306

Goodpoint fortsätter att rekrytera drivna konsulter

Publicerad den 2015-03-27

Näst in på tur står Hanna Cedervall, civilingenjör i design och produktframtagning från KTH.

Hanna kommer närmast från Atlas Copco Industrial Technique där hon arbetat som EHS samordnare. På Atlas Copco arbetade hon med att koordinera hållbarhetsfrågorna internt, hon genomförde sociala revisioner och miljörevisioner hos levernatörer i Sverige, Danmark och Kina samt var intern revisor för kvalitet- och miljöledningssystemet.

Hanna är en vass kommunikatör som drivs av att leverera resultat av hög kvalitet och utveckla organisationer inom hållbarhet. Hon har deltagit i flera olika projekt inom hållbarhet, såväl internt för Atlas Copco som via Sida där hon gjort MFS i Kenya.

Att Hanna skulle utbilda sig till produktutvecklare har alltid varit en självklarhet för henne.
- Jag har alltid haft en vilja av att påverka och se nya sätt för att hitta innovativa lösningar i form av tjänster och produkter.
Hon berättar att Goodpoint var ett självklart val att söka sig vidare till:
- Goodpoint lockade mig med möjligheten att arbeta i ett team med olika kompetenser inom hållbarhet, där jag kan utbyta kunskap och idéer och som drivs av långsiktiga och ansvarsfulla värderingar.

Goodpoints VD, Magnus Boman, ser fram emot att få in en konsult med Hannas bakgrund och driv. Hanna kommer att börja arbeta hos oss i maj.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.

2017-10-02

Vi kartlägger kemikalier i papper och kartong Regeringen har inlett en stor satsning på kemikalieanalys. Vi utför ett av uppdragen.