SP Processum

Goodpoint hjälper skogsindustrin hitta de gröna mervärdena

Publicerad den 2015-04-15

I samband med årsmöte och bolagsstämma för SP Processum hölls en workshop på temat ”Gröna mervärden och affärsutveckling” under ledning av Love Lönnroth från Goodpoint.

SP Processum leder ett innovationskluster inom skogsindustrin med aktörer från industrin, forskning och offentliga organisationer. Den 24 mars gick startskottet för ett spännande affärsutvecklingsprogram som SP Processum startat för att definiera gröna mervärden som kan öka branschens konkurrenskraft. Jonas Joelsson från SP Processum ledde programmet tillsammans med Goodpoints seniorkonsult Love Lönnroth.

Den efterföljande workshopen var den första av fyra som ingår i projektet ”Affärsutveckling för gröna mervärden” och inleddes med en presentation av Love Lönnroth och följdes av en frågestund där frågor ställdes till en panel. Några slutsatser som kom ut av dessa pass var; En förutsättning för att lyckas är värderingsdrivna medarbetare och kunder, att resurseffektiviteten måste öka och att hållbara innovatörer är vinnare.

Mer information finner ni här
http://www.processum.se/sv/spprocessum/media/nyhetsarkivet/1357-arsmoete-och-bolagsstaemma-sp-processum

 

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.

2017-10-02

Vi kartlägger kemikalier i papper och kartong Regeringen har inlett en stor satsning på kemikalieanalys. Vi utför ett av uppdragen.

2017-09-26

Inspektion av CLP-märkningar i höst Kemikalieinspektionen följer nu upp lagändringen som trädde i kraft den 1 juni.