Nya Medarbetare

Goodpoint har anställt Stefan Hallgren

Publicerad den 2016-02-23

Goodpoint fortsätter att utöka sitt duktiga konsultteam med en ny konsult inom kemi och Miljö.

Vi vill hälsa Stefan Hallgren välkomnen till Goodpoint och till vårt härliga team av duktiga konsulter inom hållbar utveckling.

Stefans expertområden är hälso- och miljöpåverkan av miljögifter och läkemedel efter att under flera år ha arbetat med forskning och utbildning inom ekotoxikologi. Han är disputerad biolog och har tidigare arbetat på Uppsala Universitet och Södertörns Högskola. Utöver hans expertområden så kommer Stefan att arbeta med bland annat säkerhetsdatablad och produktbeskrivningar, samt med utbildningar på kemikalielagstiftningsområdet såsom REACH, CLP och RoHS.

Är du nyfiken på vilka arbetsmöjligheter det finns på Goodpoint? Ta gärna kontakt med vår vd Magnus Boman för att veta mer om hur det är att arbeta på Goodpoint. Magnus.boman@goodpoint.se eller tel: 0708 21 31 29

2020-01-29

Vässa din hållbarhetskompetens med GRI Standards ”Intiutivt och självklart. Men också med dolda fallgropar som vi lärt oss parera.” Så säger de som genomfört Goodpoints certifierade utbildning i hållbarhetsredovisning enligt GRI Standards. Kursledaren Daniel Granberg tipsar om ett oumbärligt verktyg för alla hållbarhetsintresserade.

2020-01-29

Så parerar du klimatarbetets biverkningar Effektglappet är gapet mellan det vi vet att vi ska göra – och det vi verkligen gör. Och det saboterar ert klimatarbete. Tricket är att skaffa sig koll. På helhetseffekten och på känslorna som styr oss. Det säger Klimatpsykologen Kata Nylén.

2019-12-18

Megatrender och historia när Goodpoint föreläste på Träskyddsdagarna Visste du att växthuseffekten började diskuteras redan på 1930-talet?Eller att miljöopinionen fick en jätteskjuts av Rachel Carsons bok Tyst Vår på 1960-talet? På uppdrag av Träskyddsföreningen gjorde Goodpoint i början av november en historisk odyssé över hållbarhetsområdets historia och megatrender.

2019-11-25

Fem tips för schysstare affärer Vill ni stärka er sociala hållbarhet? Här är tipsen som ger er rivstart i arbetet med mänskliga rättigheter i leverantörskedjan.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!