Fjallren

Årets julklapp är 1001 meter Kungsleden!

Publicerad den 2015-12-16

Goodpoint vill tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett händelserikt och roligt år! Vi vill önska er en riktigt god jul och gott nytt år.

För drygt 10 år sedan definierade Goodpoint AB hållbar utveckling med ”frisk miljö, friska människor och frisk organisation”. Idag är vi ett av Sveriges ledande konsultbolag inom Hållbar utveckling. Årets julklapp till kunder och medarbetare återknyter till dessa idag än mer aktuella värden, eftersom Goodpoint nu sponsrar 1001 meter Kungsleden!

Kungsleden mellan Abisko och Hemavan är en drygt 400 kilometer lång vandringsled i storslagen fjällmiljö – och den vill vi bevara. Därför är Goodpoint nu fadder för 1001 meter av leden, närmare bestämt på den sträcka som går mellan stugorna Singi och Kaitumjaure.  Kungsleden är i kontinuerligt behov av upprustning för att bevara den vackra fjällmiljön och göra det möjligt för människor att besöka fjällvärlden. Intäkterna från Stötta Kungsleden går bland annat till att rusta upp spänger, rastskydd, ledmärkning och stugrenovering på leden.

Ett bidrag till att stötta Kungsleden innebär för Goodpoint att:

- Vi bidrar till en del av Regeringens nationella miljömål – En storslagen fjällmiljö. Därmed bidrar vi till en frisk miljö.
-  Vi lyfter vandring i naturen som ett naturligt sätt att förbättra hälsan och hoppas därmed bidra till friskare människor.
-  Kollegorna på Goodpoint kommer tillsammans bidra till en friskare organisation genom att vandra en del av Kungsleden om vi når våra finansiella mål .

Du kan också hjälpa till att bevara vår storslagna fjällmiljö genom att stötta Kungsleden! Besök Svenska Turistföreningens Hemsida och bli fadder idag.

2019-10-23

Vi hjälper er på hållbarhetsresan Oavsett var ni befinner er på hållbarhetsresan hjälper vi er att navigera rätt.

2019-06-27

Vi söker nya konsulter Är du en fena på hållbarhetskommunikation, verksamhetsutveckling eller kemifrågor?

2019-04-03

"Perfekt läge att få arbeta med utmanande projekt" Intervju med nyanställda konsulten Malin Hansson Reuter.

2018-04-30

Ja till förbud mot farliga ämnen i kläder och skor Goodpoints konsult var med och drev igenom förslaget som nu röstats igenom av EU:s medlemsländer.

2018-04-29

Kommuner oeniga om konstgräs Hur dåligt är egentligen konstgräs för hälsa och miljö?

2018-04-25

Vi söker nya konsulter Vi behöver förstärkning till vårt duktiga kemi- och miljöteam. Läs mer och ansök här!

2018-04-08

Caroline Rosenberg intervjuad i Miljö & Utveckling Vilka utmaningar och möjligheter kommer med den nya standarden ISO-45001?

2018-01-16

Nytt uppdrag inom bygg och anläggning Goodpoint har vunnit ett nytt avrop för Trafikverket gällande kvalitetsmiljömålet Giftfri miljö.

2017-10-02

Vi kartlägger kemikalier i papper och kartong Regeringen har inlett en stor satsning på kemikalieanalys. Vi utför ett av uppdragen.

2017-09-26

Inspektion av CLP-märkningar i höst Kemikalieinspektionen följer nu upp lagändringen som trädde i kraft den 1 juni.